اخبار دانشگاه, امور فرهنگی و دانشجویی, رویدادهای مهم

همایش فارغ التحصیلان مرکز علمی کاربردی کهریزک

اولین همایش فارغ التحصیلان مرکز علمی کاربردی کهریزک با حضور پرشور دانش آموختگان، دانشجویان، اساتید و مدیران مرکز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک؛ روز پنجشنبه 18 آبان ماه جشن پرشور فارغ التحصیلان مرکز برگزار و از تلاش 26 دانشجوی برتر تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

در ابتدای این مراسم دکترحسین نحوی نژادقائم مقام مرکز و مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک ضمن خوش آمدگویی این روز را بیادماندنی توصیف داشتند و در ادامه دکتر حسن احمدی ریاست مرکز علمی کاربردی نیز با تشریح هدف ایجاد این مرکز ،افتخارآفرینی و کسب رتبه های برتر در عمر 7 ساله از تاسیس این مرکز، سخنانی را ایراد نمودند.

از حاشیه های این همایش استقرار کانتر تبلیغاتی شرکت آماده لذیذ (الیت)،  اجرای موسیقی سنتی، شادمانی و کلاه پرانی فارغ التحصیلان بود که منجر به ثبت تصاویری زیبا و به یادماندنی گردید.