فراخوان جذب مرکز نوآوری خدمات توانبخشی ویژه معلولین و سالمندان کهریزک

با توجه به نقش آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک به عنوان یک الگو در حوزه خدمات سلامت به معلولین و سالمندان در کشور و عرصه های بین المللی و به استناد دستورالعمل ایجاد مراکز نوآوری و مراکز رشد دانشگاه، ابلاغی از معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، این موسسه اقدام به تاسیس مرکز نوآوری با موضوع “خدمات توانبخشی ویژه معلولین و سالمندان ” نموده است. در این راستا مرکز آموزش علمی کاربردی آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک در جهت توسعه ی دانش بنیادی و به عنوان یک عامل ارتباط ساز بین دانشگاه و بازار در این حوزه، به جذب ایده های نوین مبتنی بر فناوری برای ارائه خدمات ویژه توانبخشی به معلولین و سالمندان با اهداف زیر پرداخته است:

• چابک سازی و ارتقا دانش در فضای کسب و کارهایی مربوط به حوزه خدمات توانبخشی به معلولین و سالمندان
  • جذب ایده های نوین در ارائه خدمات ویژه توانبخشی به معلولین و سالمندان
  • اجرای پروژه های کارآفرینی جهت تدوین برنامه در مداخلات جامع توانبخشی توسط اساتید و حمایت مالی و معنوی جهت تجاری سازی محصولات و خدمات
  • تهیه ملزومات لازم، تجهیزات، فضای فیزیکی و همچنین آموزش های مورد نیاز در حوزه خدمات توانبخشی به معلولین و سالمندان

در این راستا از کلیه محققان و پژوهشگران دعوت می گردد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرایند جذب ایده های کارآفرینی و فناوری در حوزه ی خدمات توانبخشی ویژه معلولین و سالمندان در مرکز نوآوری این موسسه، به وب سایت kahrizakcharity.com مراجعه و فرم توصیف اختراع را تکمیل نمایید. محققان و پژوهشگران می توانند از طریق رایانامه، research294@yahoo.com ویا مراجعه حضوری به آدرس “تهران، جاده قدیم قم ، بعداز بهشت زهرا ، انتهای کهریزک ، بلوار دکتر حکیم زاده ، آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک “و همچنین تماس تلفنی با شماره 56510868 ضمن ارتباط با واحد پژوهش و فناوری این مرکز، اطلاعات تکمیلی را دریافت نمایند.