کسب رتبه نخست با برگزاری دوره های کوتاه مدت

مرکز علمی کاربردی کهریزک از بین مراکز دانشگاه علمی کاربردی تهران شرق توانست رتبه اول در برگزاری دوره های کوتاه مدت را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی کهریزک، همه ساله دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران شرق، مراکز علمی کاربردی را در حوزه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی مورد ارزیابی قرار داده و سطح بندی می نماید.

از اینرو روز یکشنبه 16 اردیبهشت  مراسمی باحضور نمایندگان50 مرکز علمی کاربردی در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی تهران شرق برگزار شد. در ابتدای این جلسه، نکاتی درباره بهبود روند جذب مراکز اشاره شد و در ادامه از مراکز برتر تهران شرق که در 4 سطح بالاترین امتیاز ارزیابی و سطح بندی  را در سال 1402 داشته اند،  تقدیر بعمل آمد.

مرکز علمی کاربردی کهریزک نیز یکی از منتخبین بود که با برگزاری بیشترین دوره های کوتاه مدت(8 دوره) و نیز بیشترین نفرات شرکت کننده (461نفر شرکت کننده) توانست کسب رتبه نخست را از آن خود کند.

روابط عمومی مرکز علمی کاربردی نیز این دستاورد و افتخار آفرینی را به ریاست، مدیران و کارکنان مرکز تبریک می گوید.