اخبار دانشگاه, امور فرهنگی و دانشجویی

شروع دوره های پودمان مراقبت از بیمار در مرکز علمی کاربردی کهریزک

مرکز علمی کاربردی کهریزک با هدف تربیت نیروی انسانی کمک بهیار از 20 بهمن ماه و طی 360 ساعت آموزش رشته مراقبت از بیمار را برگزار می کند.

به گزار ش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک؛ آرزو ولایی مدیر امور فرهنگی و مدرس آموزش دوره های تک پودمان مراقبت از بیمار در خصوص شروع این دوره از آموزش ها گفت: ” دوره های پودمان اساساً این امکان را فراهم می کنند تا افراد برای یادگیری هر مهارت خاص، مسیری کوتاه و جدا از مسیر مهارت های دیگر را آموزش ببیند و لذا فرد می تواند دقیقاً به یادگیری آنچه برای او کاربرد مستقیم دارد، بپردازد.”

ولایی همچنین افزود: دورهای کوتاه مدت مراقبت از بیمار شامل مجموعه مهارت های بالینی و عمومی است که فرد با آموزش دوره طی 360 ساعت ، قادر به ارایه خدمات مراقبت از بیمار(سرپایی و بستری) در مراکز بهداشتی و درمانی، انجام تزریقات، مراقبت از زخم بستر، سوند و… می شود.

مدرس دوره های پودمانی مراقبت از بیمار در پایان با اشاره به چشم انداز شغلی این رشته، گفت: مراقبین بیمار با توجه به نیاز جامعه می تواندد به عنوان کمک بهیار در مراکز توانبخشی و مراقبت از سالمندان مشغول کار شوند.