اخبار دانشگاه, امور پژوهشی, فعالیت های پژوهشی

برگزاری کارگاه یکروزه ارگونومی و مقابله با استرس کار

به همت مرکز علمی کاربردی کهریزک کارگاه یکروزه ارگونومی با حضور کارکنان حوزه اجرایی آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی کهریزک؛ روز یکشنبه 29 بهمن ماه سالجاری، با استقبال گسترده کارکنان حوزه اجرایی آسایشگاه، مهندس تارا ارجمندی مدرس وزارت کار و کارشناس ایمنی صنایع به عنوان سخنران اصلی سمپوزیوم ارگونومی در محیط کار از ضرورت اصول ارگونومی در سازمان، لزوم بررسی ظرفیت ها و توانمندی های انسان، تجهیزات و محیط کار، بالا رفتن سطح ایمنی، بهداشت، تطبیق کار با کارگر بر اساس ابعاد بدنی فرد و در نهایت رضایت شغلی سخنانی را ایراد کردند.

مهندس تارا ارجمندی همچنین به روش های مقابله با استرس و رهایی از ناهنجاری های روحی جسمی اشاراتی داشتند و لزوم توجه به تغییر در سبک زندگی و نگرش را پایه و اصول مقابله با استرس برشمردند.