اخبار دانشگاه, امور پژوهشی, رویدادهای مهم, فعالیت های پژوهشی

برگزاری سمپوزیوم ارزیابی بالینی بیماران زوال عقل در کهریزک

به همت مرکز علمی کاربردی کهریزک  و در راستای فراهم کردن زمینه تبادل یافته‌های علمی و پژوهشی میان استادان، دانش پژوهان و فعالان خدمت رسانی به بیماران اختلال شناختی “سمپوزیوم زوال عقل” روز چهارشنبه 26 اردیبهشت در سالن اجتماعات اداری کهریزک برگزار شد.

به گزارش مرکزعلمی کاربردی کهریزک، با حمایت پرفسور حسن عشایری( عصب شناس و استاد تمام دانشگاه علوم توانبخشی)، دکتر مظاهری (رئیس دانشکده روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی) و جمعی از استادان دانشکده روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی اعم از دکتر امیررضا اصنافی، دکتر وحید صادقی، دکتر ابراهیم علیزاده و دکتر سعاده ملک عسگر سمپوزیوم ارزیابی و توانبخشی شناختی زوال عقل برگزار شد.

پرفسورعشایری لزوم مداخلات توانبخشی شناختی در تمامی افراد با هر گروه سنی و صرف نظر از بیمار و یا سالم بودن را با اهمیت دانست و افزود: این خدمات به عنوان یک نیاز اساسی و ضروری در زندگی انسان عصر حاضر از اهمیت بسزایی برخوردار است به خصوص افراد اختلال طیف اتیسم، اعتیاد، اسکیزوفرنی، سکته های مغزی و  زوال عقل  که از مهم ترین موارد نیازمند به مداخلات توانبخشی شناختی بیشتری هستند.

دکتر سمیرا سنگی مدیر پژوهش مرکز علمی کاربردی با اشاره به لزوم اهمیت و نیاز به برگزاری این سمپوزیوم در آسایشگاه خیریه کهریزک،گفت:  امیدواریم برگزاری این قبیل همایش های تخصصی در کمک به افراد مبتلا به اختلالات شناختی و ایجاد توانایی در انجام فعالیت های روزمره به وسیله بهبود یا جبران نقایص عملکردهای مغزی مثمرثمر باشد.

در پایان این سمپوزیوم سوالات پرتکرار و نیازهای آموزشی توسط استادان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.