اخبار دانشگاه, امور پژوهشی, پژوهش و فناوری, رویدادهای مهم, فعالیت های پژوهشی

برگزاری رویداد استارتاپی اجتماعی رویش در کهریزک

به همت مرکز علمی کاربردی کهریزک و آکادمی خیر ایران، استارتاپ اجتماعی رویش با رویکرد سالمندی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی مرکزعلمی کاربردی کهریزک؛ رویداد استارتاپی اجتماعی رویش با تمرکز بر حوزه سالمندی و به همت مرکز علمی کاربردی کهریزک و آکادمی خیر ایران در روزهای 25 – 26 – 27 بهمن ماه در سالن اجتماعات نراقی کهریزک برگزار می شود.

دکتر سمیرا سنگی مدیرپژوهش مرکز علمی کاربردی کهریزک درخصوص پیش رویداد استارتاپی بیان داشت:  این رویداد با هدف فرهنگ سازی و آموزش مفاهیم مربوط با ارزش آفرینی اجتماعی و گسترش مفهوم مسئولیت پذیری اجتماعی ، شناسایی افراد مستعد و خلاق به‌منظور کمک به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی کشور برگزار می شود.

مدیرپژوهش مرکز همچنین افزود: امیدد است دانشجویان فعال، خلاق و نوآور سراسر کشور ( مخصوصا دانشجویان کهریزک) در این دوره از رویدادبا ایجاد فضای نشاط ، پویا و افزایش انگیزه فعالیت‌های اجتماعی مؤثر حضور ارزشمندی داشته باشند.

زمان های برگزاری رویداد استارتاپی اجتماعی رویش:

چهارشنبه:  25 بهمن از ساعت 14 الی 18

پنجشنبه:   26 بهمن از ساعت 9 الی 19

جمعه:       27 بهمن از ساعت 9 الی 18

شایان ذکر است به ایده های برتر جوایز نفیس نقدی تعلق می گیرد.

متقاضیان جهت شرکت در این رویداد می توانند با شماره تلفن 02156510868 ( سرکار خانم صباغچی) هماهنگی داشته باشند.