اخبار دانشگاه, امور فرهنگی و دانشجویی

آمادگی مرکز علمی کاربردی کهریزک در گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی

مدیر امور فرهنگی از فعالیت ها و فضا سازی محیطی این مرکز در ایام گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی کهریزک؛ آرزو ولائی مدیر امور فرهنگی این مرکز از آمادگی برای گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: در همین راستا برنامه هایی تدارک دیده شده که به صورت منظم در ایام دهه فجر برگزار خواهند شد.

وی ضرورت استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای برنامه های دهه فجر تاکید کرد و افزود: برگزاری پادکست، مسابقات و برنامه های مختلف و… نیز با محوریت دانشجویان برگزار خواهد شد.

مدیرفرهنگی مرکز علمی کاربردی کهریزک تصریح کرد: انتظار می رود دانشجویان جهت اجرای برنامه ها از شیوه های جدید، نوآورانه و مبتکرانه استفاده کنند.

وی همچنین به حضور حداکثری دانشجویان به صورت متحد و هماهنگ در راهپیمایی ۲۲ بهمن تاکید کرد.