باهمت مرکز علمی کاربردی کهریزک و همکاری و زمینه سازی مدارس و اداره آموزش و پرورش منطقه کهریزک، جشن پرشور و با نشاط  فارغ التحصیلان دبیرستان های دخترانه دوره دوم با حضور دکتر علوی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرری، آقای دکتر اصفهانی ها رییس اداره آموزش و پرورش منطقه کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی کهریزک؛ به منظور دانش افزایی و جذب حداکثری دانش آموزان منطقه در دانشگاه کهریزک ، مراسم جشن و بازدید از دانشگاه کهریزک برگزار شد.

در ابتدا این مراسم دانش آموزان پایه دوازدهم و جمعی از والدین دانش آموزان با حضور در مرکز علمی کاربردی کهریزک از کارگاه ها، پراتیک پرستاری، سایت کامپیوتر و فضای کلاس هاس آموزش بازدید داشته و در ادامه به سالن مهر آسایشگاه جهت برگزاری مراسم جشن دعوت شدند.

فارغ التحصیلان دوره دوم متوسطه در ادامه پس از آشنایی با رشته های شغل محور و مهارتی کهریزک با حضور در غرفه دانشگاه اقدام به ثبت نام نمودند.

از حاشیه های این مراسم می توان به سخنرانی دکتر علوی رییس اداره ارشاد ، خانم الهی معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش و دکتر بختیاری معاون آموزشی دانشگاه جهت معرفی آسایشگاه وآشنایی بیشتر با مرکز دانشگاهی کهریزک و نیز حضور خوانندگان و گروه های هنری اشاره کرد.

به همت مرکز علمی کاربردی کهریزک و همکاری و زمینه سازی مدارس و اداره آموزش و پرورش منطقه کهریزک، جشن پرشور و با نشاط فارغ التحصیلان دبیرستان های دخترانه دوره دوم با حضور دکتر علوی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرری، آقای دکتر اصفهانی ها رییس اداره آموزش و پرورش منطقه کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی کهریزک؛ به منظور دانش افزایی و جذب حداکثری دانش آموزان منطقه در دانشگاه کهریزک ، مراسم جشن و بازدید از مرکز علمی کاربردی کهریزک برگزار شد.

در ابتدا این مراسم دانش آموزان پایه دوازدهم و جمعی از والدین دانش آموزان با حضور در دانشگاه از کارگاه ها، پراتیک پرستاری، سایت کامپیوتر و فضای کلاس هاس آموزش بازدید داشته و در ادامه به سالن مهر آسایشگاه جهت برگزاری مراسم جشن دعوت شدند.

سپس فارغ التحصیلان دوره دوم متوسطه  بعد از آشنایی با رشته های شغل محور و مهارتی کهریزک با حضور در غرفه دانشگاه اقدام به ثبت نام نمودند.