اخبار دانشگاه

به همت مرکز علمی کاربردی کهریزک؛ آموزش خانواده مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی برگزار شد

کارگاه یک روزه آموزش خانواده های توانخواهان بسترگرا و نیازمند مراقبت در منزل توسط کارشناسان ارشد مرکز علمی کاربردی کهریزک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی کهریزک؛ هرچه دانش خانواده های دارای بیمار وابسته به تخت در مورد نحوه مواجهه با بیماری و نیازهای وی بیشتر باشد، به همان میزان  سلامت عزیزان خود را تضمین می کنند. بر این اساس و پیرو درخواست معاون توانبخشی بهزیستی شهرری از مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک، نشست آموزشی و کارگاه یکروزه ای برای خانواده مددجویان تحت پوشش بهزیستی برگزار شد تا خانواده های مددجویان نیازمند مراقبت در منزل، بتوانند از مزایای دانش کارشناسان ارشد مرکز علمی کاربردی کهریزک در خصوص مواجهه با بیماری و جزئیات مراقبت و کمک به هنگام بروز اختلالات تنفسی،زخم بستر، کنترل خشم و… برخوردار شوند.